Nilak tanca dues setmanes d’espectacles a la carpa de Rocafort de Queralt

La carpa ha estat a Rocafort durant dos caps de setmana

Nilak ha tancat aquest diumenge a Rocafort de Queralt dues setmanes d’espectacles en directe. El projecte, que és itinerant, ha portat a la Conca de Barberà una carpa on s’hi ha fet teatre, dansa i circ, amb una molt bona acollida per part del públic.

La darrera posada en escena va ser l’espectacle ‘360 grams’ d’Ada Vilaró, que aquest diumenge va tancar la programació. En aquest espectacle teatral, ella sola dalt de l’escenari explica la seva experiència amb el càncer de mama, a causa del qual va perdre un pit. És un projecte que neix de la seva experiència personal i que, per primera vegada, s’ha atrevit a compartir en una gira amb més de 60 actuacions per Catalunya i Espanya.

Va ser el darrer espectacle d’una programació que ha omplert la carpa de Nilak a Rocafort de Queralt durant dos caps de setmana. S’hi han pogut veure espectacles de dansa i de circ, i també s’han fet tallers adreçats a la famílies. A més, Nilak ha volgut implicar a la població de Rocafort de Queralt, que ha acollit el projecte, així com aristes de diverses disciplines de la comarca.

Irene Solà, membre de l’equip de Nilak

Les escoles de la Conca participen de Nilak

També les escoles de la Conca de Barberà han participat de la programació. Uns 300 escolars de cicle mitjà de la Conca van passar per la carpa instal·lada a Rocafort de Queralt per veure l’obra ‘Peix’ els dies 8 i 9 de novembre. Per dur a terme l’activitat i donar-li una bona aplicació didàctica, els mestres de la comarca van fer una formació prèvia al Museu de la Vida Rural.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp