Sílvia Romero

Normalitat als col·legis electorals de la Conca de Barberà

A Montblanc a les 4 de la tarda havien votat 3.039 persones, més del 50% del cens

La Conca de Barberà continua votant amb normalitat aquest diumenge. A les 4 de la tarda, a Montblanc han votat 3.039 persones, una mica més del 50% del cens electoral. Després de l’hora de dinar, a primera hora de la tarda la gent ha tornat al col·legi per continuar votant. De fet, molta gent, centenars de persones, no han abandonat l’escola en tota el dia, i molts han arribat a primera hora, abans de les 6 del matí.

En alguns moments al llarg del dia, les votacions s’han aturat per problemes al sistema informàtic, i també quan hi havia alguna amenaça d’arribada de la Guàrdia Civil o Policia Nacional. Ara, però, funcionen amb normalitat, i de fet el sistema informàtic s’ha pogut recuperar.

A l’Espluga a les 4 de la tarda han votat més de 1.500 persones, i la jornada també s’està desenvolupant amb molta calma. A Sarral, després de la càrrega policial de la Guàrdia Civil d’aquest matí, la gent ha pogut continuar votant, ja que el cos policial no s’ha endut les urnes.

A la resta de municipis de la comarca la jornada s’està desenvolupant amb total normalitat. Alguns municipis, com Vilanova de Prades, han rebut votants d’altres indrets del Camp de Tarragona.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp