Torraires de Montblanc

Nou cap de colla i president als Torraires de Montblanc

Norbert Casado és el nou cap de colla i Joan Pérez el president

Després de l’assemblea general ordinària que es va celebrar dissabte a la tarda, que va comptar amb una gran assistència, els Torraires de Montblanc ja tenen a punt els nous equips que portaran les regnes de la colla la temporada que ve. Tot i que l’assemblea ordinària se celebrava sempre durant el primer trimestre de l’any, excepcionalment aquesta vegada es va convocar més aviat, per tal que el nou equip es pugui posar a treballar de seguida.

La junta sortint, encapçalada per Francesc Sánchez com a president i Santi Edo com a cap de colla, es va acomiadar del càrrec amb les respectives memòries de la temporada. Tot seguit, es van fer públiques les úniques candidatures presentades tant a junta tècnica com administrativa, i totes dues van ser aprovades per unanimitat.

Pel que fa a la junta administrativa, l’encapçala Joan Pérez com a president i la conformen també les persones següents: Salvador Mateu, vicepresident; Gaietà Cendra, tresorer; David Pesquera, secretari; Santi Edo, relacions públiques; Roser Llagostera, responsable d’assegurances; Jonathan Parra, responsable del local; Josep Marín, vocal de festes; Jordi Panadès, vocal de canalla; Ivan Lozano, vocal de comunicació.

Pel que fa a la junta tècnica, Norbert Casado és el cap de colla, Borja Sánchez el cap de troncs, Ivan Lozano el cap de canalla i Ramon Magriñà el cap de pinyes.

Cares noves
Després de molts anys amb una junta amb pocs canvis, la nova junta incorpora joventut i aire fresc al capdavant de l’entitat, i és que són molt pocs els membres actuals que ja havien estat implicats en algun càrrec anteriorment.

Entre els objectius principals de la nova junta, destaca la voluntat de fer créixer la colla en tots els aspectes, la instal·lació d’una xarxa per millorar la seguretat, i l’aportació de noves idees i energies renovades que permetin que els Torraires, que han celebrat enguany el 20è aniversari, continuïn endavant durant molts anys més

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp