Nou èxit del Tomb a la Conca amb rècord inclòs

El recorregut es va fer en 14 hores i 15 minuts, rècord de la travesssa

La tercera edició de la travessa corrent Tomb a la Conca, que va tenir lloc aquest dissabte 6 de maig, va ser un èxit de participació. L’avançament de la data va facilitar un clima més idoni per fer la travessa, fet que va provocar que Joan Roig i David Arredondo “Petri”  poguessin completar els 110km de la travessa, amb  2800m de desnivell del recorregut en 14 hores i 15 minuts, rècord de la travessa.

Un grapat de voluntaris i voluntàries van treballar perquè tot anés segons l’horari previst. Moltes persones curioses van seguir la travessa en directe a través de la xarxa (@travesses.solidaries) i també per les places i carrers de la Conca. Tot per una bona causa, ajudar a les persones que ajuden als que més ho necessiten, ja que els diners recaptats es destinaran a Càritas Conca de Barberà.

La travessa va acabar al lloc on es va iniciar a les 5h del matí, a la Plaça de Sant Francesc. Allà, totes les persones que hi van participar, juntament amb les seves famílies, van celebrar que l’objectiu s’ha assolit, un cop més. També es va comptar amb la presència de diversos regidors de l’ajuntament de Montblanc.

Propera activitat a Sarral

La propera activitat que es farà en el marc del Tomb a la Conca serà una caminada a Sarral, que tindrà lloc el proper 21 de maig. Tindrà un recorregut d’11,5km de dificultat moderada i que té gairebé 300 metres de desnivell. El punt de trobada serà a l’ermita dels Sants Metges a les 8h.

En aquest enllaç es pot fer la inscripció a la caminada: https://inscripcio.feec.cat/inscripcion/caminada-solidaria-tombalaconca23/inscripcion_federado_licPlay/

El preu de 5€ pels federats i 11€ pels no federats.  Totes les inscripcions inclouen l’assegurança pels no federats i la quantitat aportada anirà íntegrament a la causa solidària, que en aquest cas és per Càritas de la Conca de Barberà

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook