Nou punt d’informació itinerant sobre educació ambiental a Montblanc

Els dies 7, 8, 9, 15 i 16 de juny s’instal·larà un punt d'informació de conscienciació ciutadana per garantir la preservació de la natura

La Cooperativa Reboll instal·larà un punt informatiu itinerant d’àmbit ambiental per sensibilitzar la ciutadania sobre l’abandonament de brossa a la natura, així com conscienciar a la població mitjançant l’impacte que suposa llençar l’oli de cuinat usat a les aixetes, burilles de cigarreta, piles, entre altres als boscos i marges dels rius.

El punt informatiu mòbil es trobarà en places públiques de Montblanc. L’acció la farà una persona, informadora ambiental de la Cooperativa Reboll, que facilitarà tota la informació necessària als veïns i veïnes.

El dimecres 7 de juny estar+a a Sant Francesc d’11 a 1, dijous 8 de juny a Sant Miquel de 18 a 20h, divendres 9 de juny a la plaça Major d’11 a 1, dijous 15 de juny a la plaça Major de 18 a 20h i el divendres 16 de juny a Sant Francesc d’11 a 1.

Aquesta acció forma part de la campanya “Montblanc entorn n@tural 2023” que inclou a més, tres activitats de neteja gratuïtes programades pels dies 11, 17 i 25 de juny en diferents espais naturals de Montblanc –la zona humida de la Sallida, l’entorn del pont Vell i de la font de la Ceba. Hi poden participar totes les persones de manera voluntària i inclou l’esmorzar.

Per participar a les activitats de neteja de residus cal realitzar inscripció prèvia enviant un correu electrònic a: david@reboll.coop o bé, per telèfon al 644 430 052.

La campanya està impulsada per l’Ajuntament de Montblanc i compta amb el suport de la Diputació de Tarragona.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook