L’Oficina de Turisme de Montblanc i La Conca 5.1 impulsen, un any més, un tast de vins englobat en les activitats de #Safrània365. Enguany sota el nom “La vinya va ser abans que el vi” amb el qual es donaran a conèixer diversos vins de productors que posen com a prioritat de les seves produccions el cuidat de la vinya.
El tast serà el proper 29 d’octubre a les 7 de la tarda al Restaurant El Molí del Mallol i comptarà els cellers Enlaire Vins, David Pujol Cargol, Vins Desantesos, Grups de Pagesos Biodinàmics, Mulet Viticultors i Celler Eravi i la coordinació de Miriam Clotet.
Al llarg del tast s’explicarà la situació actual del món viticultor, després cadascun dels cellers detallarà no només els seus vins sinó que també farà incisió en una de les temàtiques relacionades amb la importància de la vinya tot reivindicat la feina dels pagesos i vinicultors.
El preu de l’activitat és de 10 euros per persona i caldrà fer inscripció prèvia. Les places estan limitades a un total de 50 persones.