Obert el termini per presentar treballs a la tercera edició del certamen literari Vila de Montblanc

Els treballs es podran presentar fins al 27 de maig

L’Ajuntament de Montblanc i l’Associació Literària l’Escarritx ja han publicat les bases de la tercera edició del certamen literari Vila de Montblanc, amb el Premi Portal del Bové de Poesia i el Pont Vell de narrativa. Els treballs, que publicarà Pagès Editors, es podran presentar fins al 27 de maig i els guanyadors es donaran a conèixer el 3 de setembre en una gala literària que es celebrarà a Montblanc.

El Portal de Bové de Poesia està dotat amb 2.000 euros i el jurat està format per Carles Minuchin, guanyador de l’edició passada; un membre de Pagès Editors; Jordi Llavina, Mònica Socias, Josep Civit i Judit Queralt. En el premi Pont Vell de narrativa, dotat amb 5.000 euros, el jurat està format per Xavi Ballester, guanyador del certament de l’any passat; un membre de Pagès Editors; Enriqueta Moix, Coia Valls, Martí Gironell i M. Carme Roca.

L’Ajuntament i l’Escarritx valoren de manera molt positiva la resposta que ha tingut el certamen en les dues primeres edicions, amb més d’una vuitantena d’obres presentades en les dues categories.

Núria Besora, regidora de cultura de l’Ajuntament de Montblanc
Sergi Olivan, president de l’Ass. literària l’Escarritx

Les obres guanyadores de l’any passat, que ha editat Pagès Editors, es presentaran el proper 15 de maig, en el marc de les festes de Sant Maties de Montblanc. Es tracta de l’obra ‘Viatge a l’oblit’ de Xavi Ballester, que va guanyar el premi de narrativa, i ‘Granit’ de Carles Minuchin, que es va endur el premi de poesia.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp