Oberta la inscripció per participar a les activitats esportives d’estiu

Les inscripcions es podran realitzar presencialment fins al 9 de juny al pavelló municipal de Montblanc

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Montblanc ha obert avui el període d’inscripcions per participar a les activitats esportives d’estiu, que s’allargaran fins a finals del mes de juliol. 

La programació, seguint la línia iniciada en anys anteriors, inclou el Diveresport Infantil més curset de nació infantil, adreçat a nenes i nens amb edats compreses entre els 4 i els 10 anys. Es tracta d’una proposta que inclou la pràctica de l’esport, la realització d’activitats culturals i de lleure, així com les excursions i la familiarització amb el medi aquàtic o perfeccionar l’estil de natació.

El Diveresport Jove està adreçat a joves amb edats compreses entre 11 i 15 anys que vulguin practivar esport, fer activitats aquàtiques i realitzar sortides en grup en BTT, excursions per la natura, sortida a la platja i Aquopolis.

Així mateix, també s’ha programat el curset de natació infantil, que tindrà lloc a la tarda i està adreçat a nens i nenes d’entre quatre i dotze anys. Mentre que l’Aquagym i el curset de natació per adults està adreçat a tothom que tingui a partir de tretze anys i que vulgui perfeccionar la tècnica d’estils de natació i treballar per gaudir d’una estona divertida en el cas de les sessions d’Aquagym.

La inscripció es podrà fer presencialment fins al 9 de juny al Pavelló Municipal de Montblanc i s’han establert bonificacions de fins al 10% per a famílies nombroses, monoparentals i un 20% per a persones amb discapacitat. Per a qualsevol dubte cal adreçar-se a: mcrisol@montblanc.cat.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook