Obertes les inscripcions per la 8a Cursa de la Dona de Montblanc

La cursa, que enguany lluitarà contra la pobresa, tindrà lloc el diumenge 19 de novembre

El Club Atlètic Montblanc ha obert les inscripcions per participar a la 8a edició de la Cursa de la Dona de Montblanc, que tindrà lloc el diumenge 19 de novembre amb sortida i arribada a Sant Francesc.

La cursa, com en totes les edicions anterior, es podrà corrents o caminant en un circuit per Montblanc d’uns 5 km. També, com en les anteriors edicions, amb la inscripció es donarà la samarreta amb el logo i lema de l’edició 2023, a més de l’esmorzar amb la col·laboració d’Adomont. També hi haurà un sorteig de regals dels establiments col·laboradors entre tots els participants.

Aquest any la cursa lluitarà contra la pobresa i tots el beneficis es destinaran a Càritas Montblanc. L’entitat té com a objectiu ajudar a totes les persones que es troben en situació de vulnerabilitat i exclusió social.

Les inscripcions es podran fer per internet a la web del Club Atlètic Montblanc del 25 d’octubre al 14 de novembre o fins arribar als 350 participants, que és el repte plantejat per l’edició d’aquest any. El preu de la inscripció és de 14 euros.

Tot el reglament i informació de la cursa es pot trobar a la web de l’entitat i a les xarxes socials.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook