Obertes les inscripcions per la segona travessa solidària #TombalaConca

Tindrà lloc el proper 21 de maig i recorrerà 110km amb 2400m de desnivell

Ja s’han obert les inscripcions per participar al #TombalaConca d’aquest 2022, una iniciativa de Travesses Solidàries amb el suport del Consell Comarcal de la Conca que recaptarà fons per Càritas de la Conca de Barberà.

Aquesta edició tindrà lloc el proper 21 de maig i el recorregut serà de 110 km i 2400 metres de desnivell. El sistema d’inscripció és el mateix que qualsevol cursa i els participants podran triar si fan tot el recorregut o només un dels quatre trams. El preu és d’11 euros pels federats i de 16 euros pels no federats. Els interessats rebran un dorsal personalitzat gentilesa de Provinilos. Aquesta inscripció inclou l’assegurança pels no federats i la quantitat aportada anirà íntegrament a la causa solidària, que en aquest cas és per Càritas de la Conca de Barberà.

La inscripció es pot fer en aquest enllaç.

Activitats paral·leles al #TombalaConca22

Més enllà de la travessa solidària del dia 21 de maig, s’han organitzat altres activitats per recaptar fons per Càritas. El 28 de maig es farà una caminada pel bosc de Poblet apte per a tots els públics. El preu de l’activitat serà de 5 euros pels federats i de 11 euros pels no federats.

I per l’11 de juny s’ha previst una ruta en BTT amb un recorregut circular de Montblanc a Forès de 40 km. El preu d’inscripció serà el mateix.

A part, també es pot participar fent una aportació econòmica a través d’un web de micromecenatge

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook