Ràdio Montblanc

Obre portes a Montblanc la 24ena edició de l’Acampada Jove

La nova organització de les cues ha permès obrir els accessos abans de les deu del matí

A Montblanc ja es respira Acampada Jove. La 24 ena edició del festival político-musical ha obert portes aquest matí, enguany més aviat del que és habitual.

La nova organització de les cues i la nova col·locació de les taquilles ha permès obrir portes abans de les 10 del matí. D’aquesta manera, els milers d’acampats s’han pogut començar a instal·lar a les zones d’acampada molt més aviat.

Durant tres dies l’Acampada Jove portarà a Montblanc música i reivindicació política. Un festival que és possible amb els més de 500 voluntaris de Jovent Republicà. Ho ha explica el director de l’Acampada, Pau Morales, que afegeix que “ho hem volgut posar tot a l’abast perquè l’Acampada sigui el més còmode i fluïda per tothom. Ho teníem tot preparat i hem volgut obrir abans”. Explica també que “esperem com sempre molta gent de la Conca i Montblanc i dels Països Catalans, tot gràcies als més de 500 militants acreditats que fan possible el festival”

Aquesta és l’onzè any consecutiu que l’Acampada se celebra a Montblanc. Des de l’Ajuntament destaquen la bona sintonia amb l’organització i el bon comportament dels milers de joves que omplen el municipi. El regidor de joventut a l’Ajuntament de Montblanc, Oriol Pallissó, destaca que “estem contents de celebrar l’onzena edició, el binomi Montblanc-Acampada funciona i volem que sigui així moltes més anys”.

Andana obrirà les actuacions musicals a les 7:30 del vespre a la carpa Tio Canya. Aquests són els horaris dels concerts i xerrada d’aquest dijous:

16.00h. Presentació del Llibre “Fins que siguem lliures” amb el seu autor, Sergi Sol, la Maria Riera, neboda de l’Oriol, i el Maxi Calero, representant de Free Junqueras. També hi haurà una interpretació musical a càrrec de Pep Picas – Espai República.

17.30h “Canviem la història combatent la repressió” amb amb la Diana Riba, eurodiputada i membre de l’Associació Catalana dels Drets Civil, la Bel Pozueta, de l’associació Altsasugurasoak i el Pepe Beúnza, primer objector de consciència, i Martí Olivella, cofundador de NOVACT. -Espai Llibertat (Esglèsia)

Concerts Espai Independència

19.30h Andana
20.30h Pupil·es
21.35h Sense Sal
22.50h Miquel del Roig
23.40h El Diluvi
00.55h Green Valley
02.25h Doctor Prats
03.55h Adala & The Same Song Band
05.10h Pd Ixentes

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp