Aniol Costa

Obres portes l’Acampada Jove més multitudinària

Milers de persones han fet cua durant tot el matí per accedir a la zona d'acampada

L’Acampada Jove ha obert portes aquest matí amb milers de persones fent cua. De fet, estava previst que l’accés s’obrís a les 12 del migdia i davant l’allau de gent s’ha decidit fer-ho a les 10 del matí, dues hores abans.

Durant tot el matí han arribat a Montblanc milers de joves vinguts d’arreu del país carregats amb motxilles per muntar les seves tendes i passar tres dies al festival. I esque s’espera que aquesta edició, la dels 20 anys, sigui la més multitudinària de la història del festival.”Serà segur la més multitudinària de les que s’han fet a Montblanc i segurament la més important de la història del festival”, ha destacat el director de l’Acampada, Gerard Gómez.

Jugant a cartes o menjant, els joves han passat les hores fent cua sota una intensa calor, que han pogut passar equipats amb para-sols, barrets i tot tipus de mobiliari de camping. Ja a la zona d’acampada, han començat a muntar les tendes on passaran aquests dies del festival. Tendes de tot tipus on els joves intentaran descansar quan no hi hagi concerts. El festival ha hagut d’ampliar enguany les zones amb dret a acampar per donar resposta a la gran quantitat de gent que s’hi han interessat i se n’han instal·lat fins a quatre.

De fet, enguany s’han vist cues molt llargues que feia anys que no es veien. Els joves hi han estat fent cua des de primera hora del matí.

Als carrers i places de Montblanc ja es respira Acampada Jove. El festival arrenca avui amb els concerts de La Pegatina, Boikot o Brams. La capital de la conca de Barberà viurà tres dies de música i reivindicació.

Dissabte es viurà una de les jornades més especials, amb la celebració dels 20 anys del festival, que es farà amb un dinar popular i un homenatge al grup ‘Al Tall’ a l’antiga església de Sant Francesc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp