Acampada Jove

Oques Grasses, Koers i Tribade, primeres confirmacions de l’Acampada Jove 2019

Tindrà lloc a Montblanc del 18 al 20 de juliol

L’organització de l’Acampada Jove ja ha fet públics els tres primers grups confirmats per l’edició 2019 del festival, que tindrà lloc a Montblanc del 18 al 20 de juliol. Un dels primers noms destacats és dels osonencs Oques Grasses, que arribaran a Montblanc per presentar el seu darrer treball Fans del Sol. També s’ha confirmat la participació dels lleidatans Koers i dels barcelonins Tribade.

Coincidint amb l’anunci dels primers noms, l’Acampada Jove posa també a la venda les primeres entrades, que tenen un preu més reduït. Concretament, es pot adquirir l’abonament per als tres dies a un preu de 38 euros.

Oques Grasses serà un dels grans noms del festival. Després d’un any d’absència, el grup torna aquest febrer amb nou disc, Fans del Sol. Les dues primeres cançons publicades han estat un èxit i el grup començarà la gira aviat, que els portarà per diversos països europeus. Koers portarà a l’Acampada els seus ritmes jamaicans i africans, mentre que Tribade es un trio femení de Barcelona que portarà al festival el seu rap de denúncia i empoderament.

La d’aquest 2019 serà l’onzena edició consecutiva de l’Acampada Jove a Montblanc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp