Oriol Pallissó serà nou diputat d’ERC al Parlament de Catalunya

El nomenament de Lluís Salvadó com a president del Port de Barcelona ha fet que Pallissó, següent a la llista per Tarragona, entri al parlament

L’alcaldable d’Esquerra Republicana a Montblanc i regidor a l’Ajuntament, Oriol Pallissó, entrarà aquesta setmana com a nou diputat al Parlament de Catalunya.

Pallissó era el número 6 a la llista per Tarragona a les eleccions al Parlament de Catalunya del febrer de 2021. El també diputat per Tarragona Lluís Salvadó serà nomenat aquesta setmana nou president del Port de Barcelona i, per tant, deixarà el seu escó al parlament. Això ha precipitat l’entrada de Pallissó com a nou diputat dels republicans.

S’espera que aquesta mateixa setmana reculli l’acta per ja participar als propers plens del Parlament de Catalunya. Recordem que Esquerra, que governa en solitari la Generalitat, compta amb 33 diputats, 5 d’ells de les comarques de Tarragona.

Pallissó ha explicat en declaracions a Ràdio Montblanc i TAC12 que encara aquesta nova etapa amb molta il·lusió i responsabilitat, i amb la mirada posada a Montblanc.

Oriol Pallissó
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp