Sílvia Romero

Pep Andreu: “He d’estar molt content, ha estat la revalidació de la feina feta”

Agrupament amplia la majoria amb vuit regidors i 300 vots més respecte a les passades eleccions

Agrupament Catalanista de Montblanc revalida la seva majoria absoluta i aconsegueix vuit regidors al consistori, un més que a les passades eleccions. La candidatura liderada per Josep Andreu va aconseguir 1691 vots, 300 més que a les passades eleccions municipals, i per tant, un regidor més arribant als vuit.

Andreu, en una entrevista a Ràdio Montblanc, va destacar que “he d’estar molt content i agraït al poble de Montblanc. Crec que és la revalidació de la feina feta durant aquests quatre anys a l’Ajuntament”. El cap de llista d’Agrupament va tornar a fer un oferiment als altres grups per entrar al govern i va destacar que “pensava que seria CiU la segona força. La CUP liderarà l’oposició, respecte absolut”.

Andreu també destaca que “d’aquí a quatre anys no seré el candidat, he de ser mestre de novicis i treballar per què els més joves es formin i treballin per Montblanc”.

Andreu va acabar dient que “és un gran repte el que ens hem proposat per aquesta nova legislatura, treballarem per continuar desenvolupant els projectes que hem engegat aquests quatre anys”.

Sílvia Lafebre, Oriol Pallissó i Marta Civit seran les cares noves d’Agrupament aquesta legislatura, ja que seran regidors per primera vegada.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp