Josep Ardila

Pep Andreu, la mà dreta de Puigdemont al capdavant de l’AMI

L'alcalde de Montblanc continua com a vicepresident després de l'assemblea celebrada a Valls

L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, serà l’home fort de Carles Puigdemont, l’alcalde de Girona, que des d’aquest divendres és el nou president de l’Associació de Municipis per la Independència.

Andreu continua a l’entitat com a vicepresident, al costat de Puigdemont. Ha estat el mateix alcalde gironí qui ha destacat que la decisió d’acceptar el càrrec ha estat possible gràcies al suport d’Andreu com a vicepresident, tenint en compte que Puigdemont és l’alcalde d’una ciutat gran com Girona, amb el nivell de compromís que això requereix.

Durant el seu discurs, Puigdemont ha destacat que per aconseguir la independència, és vital que els municipis caminin junts, i ha agraït la tasca feta per Vila d’Abadal, que ha ocupat el càrrec els darrers anys. L’alcalde de Girona també ha demanat a l’Ajuntament de Barcelona que entri a formar part de l’AMI, i ha assegurat que els propers mesos seràn decisius pel procés que viu Catalunya.

L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, també ha destacat durant el seu discurs que la lluita per la independència s’ha de fer des del municipalisme.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp