Joan López/laConcaDiari.cat

Pere Domènech deixa de militar al PSC

Passarà a ser regidor no adscrit a l'Ajuntament de Montblanc

El regidor socialista de l’Ajuntament de Montblanc, Pere Domènech, ha presentat la seva baixa com a militant del PSC en resposta al seu rebuig al posicionament del partit davant el moviment sobiranista de Catalunya. Ho ha avançat aquest dimarts LaConcaDiari.cat, en el qual Domènech confirma que ja ha renunciat a la formació davant una assemblea extraordinària de l’Agrupació del PSC de Montblanc i comarca.

El regidor socialista seguirà al consistori com a regidor no adscrit, encara que segons LaConcaDiari.cat s’integrarà al moviment ‘Avancem’, un dels corrents crítics del socialisme català liderat per Joan Ignasi Elena, i que podria presentar a les eleccions municipals conjuntament amb la formació d’Ernest Maragall, Nova Esquerra Catalana.

Domènech, abans d’arribar al PSC, havia passat pel PSUC primer i per ICV després. Després d’anunciar que deixa la militància al PSC, deixarà també el seu càrrec de primer secretari del PSC a la Conca de Barberà i a Montblanc. En la conversa amb laConcaDiari.cat, Domènech assegura que veu en perill l’agrupació socialista de la comarca i que a les properes eleccions es podria presentar només una llista a la tota la comarca, la de Vilanova de Prades.

Pere Domènech és l’únic regidor del PSC a Montblanc. Es va presentar sota les sigles dels socialistes catalans per primera vegada a les eleccions del 2011, quan Acord per Montblanc es va trencar i PSC i ICV es van presentar per separat. Abans havia sigut regidor d’Acord per Montblanc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp