Oficina de Turisme Montblanc

Previsions turístiques optimistes per Setmana Santa a Montblanc

Els allotjaments del municipi podrien ratllar la plena ocupació

La Setmana Santa presenta unes bones previsions turístiques a Montblanc. Les reserves fetes als allotjaments del municipi fan pensar en una Setmana Santa que ratllarà la plena ocupació, segons les dades recollides per l’Oficina de Turisme de Montblanc. A més, les previsions meteorològiques són molt bones, fet que afavorirà que els allotjaments estiguin més plens.

Les reserves ja confirmades conviden a l’optimisme, especialment els dies festius de la Setmana Santa. Cal recordar que a Montblanc, la Guàrdia dels Prats, Prenafeta, Rojals i la Bartra hi ha una vintena d’establiments entre hotels, apartaments turístics i cases rurals. Només el càmping es preveu que no omplirà, ja que per les seves dimensions, característiques i temporalitat de la demanda, és a l’estiu quan assoleix el seu màxim d’ocupació.

Per tal de complementar l’estada a Montblanc amb propostes innovadores, enguany el CIAR (Centre d’Interpretació de l’Art Rupestre) oferirà uns tallers adreçats a famílies amb nens que es vulguin iniciar en coneixements de la prehistòria. Se’n faran quatre sessions, el dimecres 23 i el dijous 24 d’abril a les 12 del migdia i a les 4 de la tarda. Al mateix centre els montblanquins o visitants interessats poden obtenir la informació sobre l’activitat i reservar-la.

Per la seva banda, l’Oficina de Turisme de Montblanc ampliarà l’oferta de visites guiades i el Divendres Sant també es podrà gaudir de les tres propostes de guiatges de cada cap de setmana. En aquest cas, amb l’afegit de poder fer aturades per veure els misteris ubicats en diversos punts del centre històric.

Precisament, el passat cap de setmana va finalitzar l’oferta de 2×1 en visites guiades per aquells que realitzaven la calçotada en un restaurant del municipi. Més d’un centenar de visitants s’han beneficiat d’una proposta que té per objectiu afavorir una estada més llarga i profitosa de qui decideix gaudir d’una calçotada a Montblanc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp