Dimonis de Montblanc

Prop de 400 persones passen pel passatge de terror de Montblanc

L'antiga església de Sant Francesc va ser l'escenari, divendres i dissabte, d'aquest esdeveniment organitzat pels Dimonis de Montblanc sota el nom de 'Virus'

Prop de 400 persones han passat pel passatge del terror organitzat pels Dimonis de Montblanc en el context de la Castanyada i, en aquest cas, per donar un toc de Halloween al municipi. L’esdeveniment, que es va celebrar divendres i dissabte, 2 i 3 de novembre, a l’antiga església de Sant Francesc, enguany s’ha realitzat sota el nom de ‘Virus’, i és que en el passatge es representava una població que havia estat infectada per un virus sortit d’un laboratori.

Segons s’apunta des dels Dimonis de Montblanc, el passatge ha gaudit, un any més, d’èxit, amb centenars de persones vingudes de diferents punts de la província que han volgut tastar la por d’estar envoltada de gent ‘afectada’ per un virus. La d’enguany ha sigut la tercera edició del passatge del terror, organitzat amb l’objectiu “de fer poble” i dinamitzar el municipi, segons destaquen Isis Bonjoch i Joaquin Moncunill, dos membres de Dimonis de Montblanc i organitzadors de l’activitat.

El passatge del terror es va realitzar el 2 i 3 de novembre, amb un primer passi de 21 a 22.30 hores, i un segon passi de les 23.30 a les 2 hores. Segons els Dimonis de Montblanc, i vist l’èxit de les tres edicions, la intenció és donar continuïtat a l’esdeveniment.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp