Ràdio Montblanc

Prop d’un centenar de conquencs es concentren per donar suport a Josep Andreu

La plaça Major de Montblanc es va omplir divendres a les 20 h. en un acte convocat per l'ANC Conca de Barberà davant la vaga de fam de l'alcalde

Prop d’un centenar de persones van concentrar-se aquest divendres, 14 de desembre, al vespre a la plaça Major de Montblanc per donar suport a l’alcalde Josep Andreu, que està en vaga de fam des de la nit de dijous. El batlle està realitzant aquesta acció en solidaritat i suport als presos polítics catalans que també estan fent vaga de fam amb l’objectiu de denunciar el bloqueig dels seus recursos davant del Tribunal Constitucional i que impedeix poder arribar als tribunals europeus.

A la concentració, convocada per l’Assemblea Nacional Catalana Conca de Barberà, hi van estar presents pràcticament tots els regidors del consistori montblanquí. A més, també es van poder veure representants polítics d’altres municipis de la comarca i diputats del Parlament de Catalunya, com el montblanquí Eusebi Campdepadrós (JxCat) o l’espluguí Ferran Civit (ERC).

Durant l’acte, regidors dels diferents grups polítics presents al consistori van prendre la paraula per donar suport a Pep Andreu, però també per mostrar la seva preocupació. En aquesta línia es va expressar el primer tinent d’alcalde Francesc Benet: “Fa molt de temps que el conec i és per això que em fa una mica de por aquest home. Et demano que no fem bestieses”.

Finalment, l’alcalde Josep Andreu va intervenir davant d’un llarg aplaudiment que va arrencar el més d’un centenar de persones reunides a la plaça Major. “No us preocupeu per mi, els qui ho tenen difícil són els presos”, va reiterar l’alcalde, que va recordar que havia pres la decisió d’engegar aquesta acció després de pensar-ho moltes vegades. “Serem ferms i dignes”, va concloure.

La concentració de suport a Pep Andreu va finalitzar amb els Segadors. A continuació, molts veïns es van apropar a l’alcalde montblanquí per abraçar-lo i donar-li directament suport.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp