Ràdio Montblanc

Protecció Civil ja compta amb una llevaneus

S'ha adaptat un vehicle amb una pala i un dipòsit per llençar sal

Montblanc ja compta amb una màquina llevaneus. Protecció Civil i l’Ajuntament han presentat una pala i un dipòsit de sal que han adaptat a un dels vehicles del cos de voluntaris de Protecció Civil.

Concretament han adquirit una pala desmuntable que permet equipa un dels vehicles en cas de nevada o previsió de neu. Això farà que no sigui necessari tenir un vehicle només destinat a això. A més, s’ha adquirit un dipòsit de sal amb una capacitat de 200 quilos. El president de Protecció Civil, Xavier Figueras, ha destacat que tot i que a Montblanc neva amb poca freqüència, el dipòsit permetrà minimitzar els efectes de les glaçades al carrer.

A banda, també s’està treballant amb l’Ajuntament per instal·lar a la nau de la Brigada Municipal un dipòsit de sal que permetir emmagatzemar-la i que serveixi per omplir la maquinària. El regidor de la brigada, Josep Ardila, ha destacat que aquesta maquinària hauria anat molt bé a la darrera nevada, però tot i estar encarregada encara no estava a Montblanc.

El cost d’aquesta inversió ha estat de 10.000, que s’ha finançat a través del conveni de col·laboració que Protecció Civil té amb l’Ajuntament.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp