Ràdio Montblanc

Quatre alcaldes de la Conca viatgen avui a Brussel·les per donar suport al Govern legítim de Catalunya

També hi participa l'alcalde de Montblanc, Josep Andreu

Els alcaldes de Montblanc, l’Espluga, Passanant i Belltall i el de Vallfogona de Riucorb seran la representació de la Conca de Barberà que viatgen aquest dimarts a Brussel·les per internacionalitzar la situació que viu Catalunya.

Josep Andreu, alcalde de Montblanc; David Rovira, alcalde de l’Espluga; Carme Amenós, alcaldessa de Passanant i Belltall, i Francesc Xavier Llobet, alcalde de Vallfogona de Riucorb, formaran part aquest dimarts de la comitiva formada per uns 200 alcaldes catalans que explicaran la visió del món local a la capital de Bèlgica, seu de les institucions Europees, i també per donar suport al govern legítim de Catalunya, sorgit de les urnes del 27-S del 2015.

Els alcaldes faran un viatge d’un dia a Brussel·les amb l’objectiu de celebrar una trobada amb Carles Puigdemont i amb els quatre consellers. Els representants dels municipis també explicaran davant d’eurodiputats com s’està vivint el procés català des de la perspectiva local.

L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, ha explicat a Ràdio Montblanc que l’objectiu és explicar al món com s’està vivint aquest procés a Catalunya i per donar suport al president Puigdemont. L’ajuntament, de fet, s’ha despertat aquest dilluns amb banderes de Bèlgica penjades a la façana i amb uns cartells on es pot llegir ‘Gràcies Bèlgica’ i ‘Visca Bèlgica’.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp