RM

Quatre candidatures concorreran a les eleccions municipals a Montblanc

La FiC ha estat la darrera formació en fer pública la seva llista. Hi ha quatre llistes menys respecte les passades eleccions

Quatre formacions concorreran a les eleccions municipals del proper 24 de maig a Montblanc. Aquest passat dilluns es va tancar el termini per presentar les candidatures i aquest dimecres ja s’han publicat al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona.

Agrupament Catalanista de Montblanc, la Candidatura d’Unitat Popular, CiU i la FiC són les quatre formacions que es presenten a les eleccions. Només Josep Andreu, el cap de llista d’Agrupament, repeteix encapçalant la candidatura, respecte a les passades eleccions. Els altres tres candidats s’estrenen com a caps de llista, i són quatre llistes menys si es compara amb les eleccions del 2011.

Respecte a les passades eleccions, són dues les formacions que no es presenten a les eleccions i que ara tenen representació. L’Entesa, amb dos regidors al consistori, va fer públic un comunicat per anunciar que no es presentaria a les eleccions, mentre que Pere Domènech, regidor fins fa pocs mesos del PSC (ara ja no milita al partit), no ha presentat cap candidatura. Tampoc es presentarà el Partit Popular, que a les passades eleccions si que va fer candidatura, igual que Esquerra Unida i Alternativa.

La campanya electoral arrencara la matinada del 8 de maig i s’allargarà fins el dia 22.

La FiC fa pública la llista
La FiC és la darrera formació que ha fet pública la candidatura, i que encapçala Toni Gutiérrez, que a les passades eleccions va anar de número 2. Ara el segon de la candidatura serà Fran Saura, i el tercer Xavi Oliva. La quarta posició de la llista l’ocuparà Toni Cabezas, i Fina Hurtado serà la cinquena. Pedro Navarro ocupa la sisena posició i Joan Ballarin la setena. Javi Izquierdo és el vuitè de la llista, seguit de Tania Rodríguez a la novena posició i Maria Rosa Fontova a la desena. Xavi Esteve ocupa l’11 de la llista, Toni Valencia el dotzè i Maria Violeta Bulló tanca la llista. Ramon Llopis i Laura Sabaté són els suplents de la formació.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp