Ràdio Montblanc

Quim Torra tancarà la 32a edició de la Setmana Medieval de Sant Jordi

Tindrà lloc del 23 d'abril al 5 de maig

Montblanc ja compta els dies que queden per començar la trenta-dosena edició de la Setmana Medieval de Sant Jordi.

La festa, que tindrà lloc del 23 d’abril al 5 de maig, tindrà com a principal novetat el nou espectacle Justa i Honor, uns jocs medievals més fidels a la història que es faran al Pont Vell, un entorn que s’estrena com a espai per fer-hi actes. L’Ajuntament fa mesos que hi treballa, i tot i que les obres no han acabat, serà el primer acte que acollirà. L’alcalde, Josep Andreu,ha destacat que serà “el bateig de foc’ d’aquest nou espai.

Serà el gran acte del segon cap de setmana, el dissabte 4 de maig. El primer, el dissabte 27 d’abril, la representació de la Llegenda tornarà a ser el plat fort. A dues setmanes de la festa, el ritme d’entrades és molt bo i ja gairebé no en queden per la sessió de les 9 del vespre. També destaca el pregó de Màrius Serra el 26 d’abril i la presència del president de la Generalitat, Quim Torra, que tancarà la festa d’enguany i a qui l’associació entregarà enguany l’espasa d’honor. “Quim Torra ja ens va visitar com a pregoner quan era director del Born Centre Cultural. Ens coneix, coneix la festa, i que ens visiti ara serà una manera de tancar el cercle”, ha destacat el president, Joan López.

Entre les novetats destaca també l’ampliació del campament de poble després de la bona acollida de l’any passat, i la cantata de la Llegenda de la Princesa i Sant Jordi, que reunirà 400 nens i nenes de les escoles de la Conca el 3 de maig.

Durant dues setmanes s’han programat prop d’una seixantena d’actes per a tot els públics

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp