Ràdio Montbanc estrena temporada amb novetats a la graella

L'emissora, que celebrarà els seus 40 anys d'història, estrena canal a Spotify

Ràdio Montblanc arrenca aquesta setmana una nova temporada de ràdio amb novetats a la graella. S’estrenen fins a sis nous programes que s’afegeixen a propostes ja consolidades d’altres temporades. Serà la temporada dels 40 anys de Ràdio Montblanc, que celebrarem al llarg de tota la temporada amb actes que anirem desvetllant al llarg dels propers mesos. 

La informació continuarà sent el pal de paller de la programació diària, amb el ‘Bon dia Montblanc’ de dilluns a divendres a les 10 del matí amb Josep Ardila. El programa renova sintonies i estrena seccions. Les tardes són, per cinquena temporada, per ‘Carrer Major’, el programa de les ràdios de La Xarxa al Camp de Tarragona. De dilluns a divendres, de 4 a 7 de la tarda, el magazin fa un recorregut diari pel Camp de Tarragona, amb Eduard Virgili al capdavant i Gemma Bufias des de Ràdio Montblanc. Els divendres, a més, a 11 del matí, s’emetrà un programa amb l’agenda cultural de Montblanc i la Conca del cap de setmana. També, una vegada al mes, s’estrena ‘Plaça Major número 1’ per seguir l’actualitat política municipal en una temporada també marcada per les eleccions municipals del proper mes de maig.

Novetats de la temporada

Més enllà de l’actualitat, que es pot seguir també al portal web de Ràdio Montblanc, la nova temporada arriba amb noves propostes a la graella. Destaca el programa ‘Freqüència Eurovisiva’, amb Sebas Ospina i Míriam Martínez. El programa s’emetrà cada dissabte a les 11 i farà un recorregut pel món d’Eurovisió amb entrevistes i molta música. Tot plegat per conèixer a fons el món dels eurofans i explicar com es prepara aquest festival musical. 

També s’estrena el programa ‘Travesses solidàries FM’. Després del podcast realitzat la passada temporada sobre la cursa solidària Montblanc-Móra, enguany es fa un pas endavant i cada quinze dies, els divendres a les 7 de la tarda i els dissabtes a les 10, es farà un recorregut per tota l’activitat esportiva de Travesses Solidàries.   

Aquesta temporada s’estrena el programa ‘A sang freda’. Es farà en format podcast, i per tant es podrà escoltar abans al web de Ràdio Montblanc i a Spotify que a l’FM, tot i que al 107FM també es podrà escoltar els diumenge a les 9 del vespre. Es tracta d’un espai que, una vegada al mes, farà un recorregut per la crònica negra de la Conca de Barberà, amb la col·laboració de Gabriel Serra i Damià Amorós. Cada programa serà temàtic i abordarà fets històrics de la comarca de la crònica de successos. Es començarà a emetre a l’octubre. 

També és novetat el programa ‘Emprenadones’. Gemma Bufias posarà en valor, en aquest programa, les dones emprenedores, amb entrevistes que faran un recorregut pels seus projectes professionals i vitals. S’emetrà els dimarts a les 7 de la tarda cada quinze dies. També és novetat el programa ‘De tu a tu’, un programa d’entrevistes en profunditat presentat per Josep Ardila. L’objectiu serà fer un recorregut per la vida dels convidats. Es podrà escoltar els dilluns a les 7 del vespre cada quinze dies. 

L’entrevista també serà el gènere principal del programa ‘Converses de barri’, que s’estrena a Ràdio Montblanc amb Sandra de la Fuente. Els dilluns a les 8 una vegada al mes, el programa girarà al voltant del món del feminisme. 

I encara dues novetats més, en aquest cas musicals. Els dissabte a les 11 de la nit arriba a Ràdio Montblanc la música house amb el Dj. Jay Castelli. La seva sessió ‘Hanan pacha’ omplirà de música la ràdio durant una hora per als amants d’aquest gènere. I els divendres torna a Ràdio Montblanc el programa ‘Miratges’, de les 11 de la nit fins passada la mitjanit. Un programa de música i reflexions a cau d’orella, amb l’Ignasi Corbella i el Ton Tarragó. 

Les noves propostes se sumen a les ja consolidades, que tornen una temporada més a la ràdio, com ara el ‘Pàgina 107’, el programa de llibres i literatura liderat per l’associació l’Escarritx, que es podrà escoltar els dimecres a les 7. També torna Carles Esteller amb el seu programa d’entrevistes, els divendres a les 12, i Ruben Sanjuan amb el seu ‘Connexió Skokiaan’, música punxada amb vinils cada dijous a les 8 del vespre. Ell també lidera els Vinílicament, els dimarts a les 8, i ‘L’hora dels vermut’ dels caps de setmana a les 12. El ‘Play, record, pause’ completarà l’oferta de programes musicals, els divendres a les 10 de la nit.

També torna una nova temporada el programa ‘Habana Vieja’, que l’any passat va ser guardonat com el millor programa de ràdio d’haveneres. Es podrà escoltar els diumenges a les 11 del matí. I els dijous torna l’agrupació de dones de Montblanc Adomont amb el programa ‘Adomont a la ràdio’. Es podrà escoltar cada quinze dies, els dijous a les 7 de la tarda. 

La temporada s’estrena aquesta setmana però els programes s’aniran incorporant a la nova graella en les properes setmanes.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp