Ràdio Montblanc analitza la situació política a un any de les eleccions municipals

S'emetran diverses entrevistes amb els grups municipals de l'Ajuntament de Montblanc

Ràdio Montblanc emetrà, en els propers dies, diversos programes especials per analitzar la situació política de l’Ajuntament de Montblanc a un any de les eleccions municipals del 2023.

El programa comptarà amb entrevistes als quatre grups municipals de l’Ajuntament de Montblanc. Encentarà els especials l’alcalde, Josep Andreu, del grup de no adscrits del consistori. Amb l’alcalde analitzarem com afronta el darrer any de legislatura, on governa amb minoria des del trencament del govern. I li preguntarem sobre Montblanc Progressa, el nou moviment política que opta a liderar. L’entrevista s’emetrà aquest dimecres a les 10 del matí al ‘Bon dia Montblanc’.

Dijous a la mateixa hora es podrà escoltar la conversa amb el regidor d’Agrupament-Esquerra Republicana, Oriol Pallissó, l’únic candidat ja confirmat de cara a les eleccions municipals del 2023. Amb ell conversarem sobre el projecte d’Esquerra, un partit que des del 2007 no es presentava a les municipals amb les sigles del partit.

I divendres serà el torn del portaveu de Junts per Montblanc, Marc Vinya. Amb ell analitzarem també l’actualitat municipal i com afronta el grup les properes eleccions municipals.

La ronda d’entrevistes finalitzarà el dimarts 31 de maig amb Juanma Cabello, el portaveu del PSC a l’Ajuntament de Montblanc. Amb Cabello analitzarem la situació del consistori, d’on forma part del govern, i li preguntarem sobre com afronta el partit les properes municipals.

Les diverses entrevistes a un any de les eleccions municipals es podran recuperar al web de Ràdio Montblanc.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook