Jordina Moix

Ràdio Montblanc celebra el Dia Mundial de la Ràdio amb els oients i col·laboradors

Es va emetre un especial del programa Carrer Major amb la ràdio com a protagonista

Ràdio Montblanc va celebrar, aquest dimecres 13 de febrer, el Dia Mundial de la Ràdio. I ho va fer sortint al carrer per conversar amb oients i col·laboradors de l’emissora.

El programa Carrer Major, que fem vuit ràdios del Camp de Tarragona, es va dedicar ahir a la ràdio. Des de Ràdio Montblanc hi vam participar conversant amb entitats col·laboradores de l’emissora. Josep Civit i Sergi Olivan, de l’associació literària l’Escarritx, van explicar la seva experiència amb el programa de literatura ‘Pàgina 107’, que s’emet cada dimecres a les 7 de la tarda. “A la gent que li agrada la literatura, coneix també la ràdio. I a més, creiem que és un bon maridatge la literatura i la ràdio, amb la paraula com a protagonista”.

També van participar en aquest especial l’associació de Dones Adomont de Montblanc, que cada quinze dies, els dijous a les 7 de la tarda, realitzen un programa a Ràdio Montblanc. Aquesta és la segona temporada del programa, i ahir van explicar com el preparen i quins temes tracten.

La connexió en directe des de la plaça Major de Montblanc es va acabar conversant amb Jaume Vila, de la Perfumeria Vives, oient fidel de la ràdio. “A la botiga sempre hi sona Ràdio Montblanc”, va explicar.

Gràcies a ells, a tots els col·laboradors, i també als oients, Ràdio Montblanc continua oferint un servei de ràdio de proximitat. Llarga vida a la ràdio local!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp