Ràdio Montblanc

Ràdio Montblanc comença la programació especial per les eleccions municipals del 26 de maig

Aquest dissabte 11 de maig tindrà lloc el Debat Electoral, realitzat conjuntament amb TAC12

Ràdio Montblanc arrenca aquesta setmana la programació especial dedicada a les eleccions municipals del proper 26 de maig.

Aquesta setmana es realitzaran les entrevistes de balanç de legislatura amb les forces que ara tenen representació al consistori montblanquí. Les entrevistes s’emetran cada dia a les 10:30 del matí amb una conversa amb els portaveus d’Agrupament Catalanista de Montblanc, la CUP, el PDeCAT i la FIC. Les entrevistes es podran seguir en directe al 107FM, a la TDT i al web, on després també es podran recuperar.

Un dels actes destacats serà el Debat Electoral, que tindrà lloc el proper dissabte 11 de maig, just l’endemà de l’inici de la campanya. Es farà a la sala de les Corts del Claustre de Sant Francesc a les 12 del migdia. Moderat per Josep Ardila, el debat es podrà seguir en directe a Ràdio Montblanc i després es podrà veure en diferit a TAC12. Els dos mitjans organitzen, també amb el suport del setmanari Nova Conca, aquest debat obert al públic amb els quatre partits que es presenten a les eleccions municipals d’aquest 2019: Agrupament Catalanista de Montblanc, Junts per Montblanc, la FIC i el PSC. Durant una hora i mitja, els candidats a l’alcaldia debatran les seves propostes per Montblanc. El debat es podrà seguir al 107FM, a la TDT, a ràdiomontblanc.cat i a les xarxes socials de l’emissora, i després es podrà veure en diferit a través de TAC12.

La següent setmana, del 13 al 17 de maig, també cada dia s’emetran les entrevistes amb els candidats a l’alcaldia de Montblanc. Una conversa distessa que es farà al voltant d’un cafè des de la plaça Major de Montblanc. La conversa amb cada un dels quatre candidats servirà per conèixer més en profunditat les seves propopostes per l’Ajuntament de Montblanc. Les entrevistes es podran seguir a la ràdio i després en un resum audiovisual a través de les xarxes socials de Ràdio Montblanc.

Finalment, el darrer acte organitzat per Ràdio Montblanc serà ‘Els candidats responen’, una trobada informal dels candidats amb els ciutadans que tindrà lloc el dijous 23 de maig al vespre a la Font Major de Montblanc. L’objectiu és obrir els micròfons perquè els ciutadans puguin plantejar dubtes i preguntes als que opten a aconseguir l’alcaldia de Montblanc. El programa s’enregistrarà i es podrà escoltar just l’endemà, el divendres 24 de maig a les 11 del matí, just el dia que es tanca la campanya electoral.

Seguiment informatiu de la campanya electoral
Durant els dies de campanya electoral, els serveis informatius de Ràdio Montblanc també informaran de tots els actes que realitzin els partits que es presenten a les eleccions.

A més, el dia 26 de maig es farà un desplegament especial per seguir, minut a minut, la jornada electoral a Montblanc i a la Conca de Barberà. Des de que obri el col·legi electoral fins que es coneguin els resultats, Ràdio Montblanc estarà en directe des de l’escola Les Muralles per informar de com transcorre la jornada electoral.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp