Ràdio Montblanc

Ràdio Montblanc comença l’any amb tres nous programes a la graella

També es faran millores tècniques als estudis del Casal d'Entitats

Ràdio Montblanc comença l’any 2017 amb novetats. Un cop engegat el nou any, l’emissora municipal estrena diversos programes a la seva graella, tots de producció pròpia.

De dilluns a divendres l’Informatiu Diari s’amplia amb més continguts. Es tracta d’un espai informatiu de dues hores de durada que s’emetrà cada dia de 9 a 11 del matí. El programa inclourà la informació diària de Montblanc i la Conca de Barberà, a més d’entrevistes, seccions i reportatges. La part informativa del programa es repetirà en diversos horaris al llarg del dia. El programa, presentat per Josep Ardila, es farà gràcies al suport de La Xarxa de Comunicació Local, que ha atorgat un ajut a l’emissora en el marc d’ajuts a les ràdios de municipis de menys de 10.000 habitants. La informació també continua el cap de setmana a ‘L’informatiu cap de setmana’ amb Marc Pallissó i Montse Plana, amb un repàs a tota l’actualitat de la setmana.

Aquest any també arriba un nou programa, el ‘Temps Afegit’, presentat per Enric Clavero i Bernat Lleixà. Es tracta del nou informatiu esportiu de Ràdio Montblanc, que cada dilluns a les 7 de la tarda informarà sobre tota l’actualitat esportiva de Montblanc. Es va estrenar fa dues setmanes, i repassa l’actualitat esportiva dels clubs montblanquins.

Una altra de les novetats destacades del nou any serà el programa ‘Havana vieja’, que per primera vegada portarà a les ones del 107 una producció pròpia sobre el món de les havaneres. El programa estarà liderat pel grup musical montblanquí que porta el mateix nom i que des de fa un temps ha editat el seu primer disc. Liderat per Pere Domènech, Gerard Moreno i Jordi Margalef, el programa servirà per divulgar el món de l’havanera, amb música, comentaris tècnics, entrevistes i agenda de concerts. Tot plegat per donar a conèixer el món de l’havanera. El programa s’estrena aquest diumenge i s’emetrà cada diumenge a les 10 del matí, i es podrà tornar a escoltar a les 6 de la tarda i els dimecres a les 7.

Més enllà d’aquests novetats, l’emissora manté les seves apostes, com al magazín matinal dels dissabtes ‘Enganxats a l’antena’, que s’emet d’11 a 1 del migdia. L’equip de col·laboradors del programa realitza, cada setmana, entrevistes, a més d’espais dedicats a la cuina, la música i la cultura popular, entre d’altres. També continua antena cada dia, de 4 a 7, La Tarda, realitzat a través de La Xarxa per una vintena d’emissores d’arreu del país, entre elles Ràdio Montblanc.

Els dimarts manté l’emissió un històric de la casa, el ‘Cançons d’ahir’ amb Damià Gallego, amb la millor música d’ahir, d’ara i de sempre. I els divendres torna a l’antena del 107 un altre clàssic, el ‘Miratges’, el programa més intimista de la casa. També podreu continuar escoltant les entrevistes i converses de Carles Esteller al programa ‘Espais Ràdio’ els divendres a les 11 del matí.

I els dijous continua l’emissió del programa ‘Una colla de maixants’, realitzat per l’Oficina Jove de la Conca de Barberà, que repassa tota l’actualitat del món dels joves de la nostra comarca.

Millores tècniques a Ràdio Montblanc
Més enllà dels programes, l’emissora estrena enguany algunes millores tècniques que permetran millorar la qualitat dels programes. D’una banda, s’està instal·lant un nou equip emissor, que servirà per millorar la qualitat sonora dels programes que s’escolten al 107 FM. D’altra banda, Ràdio Montblanc compta, gràcies a La Xarxa, amb un equip Quantumm, que permetrà fer connexions en directe amb bona qualitat. Es tracta d’un petit equip que emet a través d’internet i que és molt pràctic per fer connexions des de qualsevol lloc.

Aquest any també es vol equipar amb una nova taula de so l’estudi 2 de l’emissora, així com fer diverses millores a l’estudi 1 per millorar la qualitat dels programes.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp