Ràdio Montblanc

Ràdio Montblanc commemora el 8M amb una programació especial dedicada a les dones

Divendres el programa 'Adomont a la ràdio' farà una edició especial des del Consell Comarcal

Ràdio Montblanc commemorarà, aquesta setmana, el Dia Internacional de les Dones amb una programació especial on les dones seran les protagonistes.

Arrencarà ja aquest dimecres, amb el programa de literatura Pàgina 107, que estarà dedicat a l’escriptora montblanquina Enriqueta Moix, que precisament aquesta setmana presenta el seu nou llibre. Es podrà escoltar a les 4 de la tarda. La programació continuarà aquest dijous, amb una edició especial del programa Carrer Major, que realitzem cada tarda vuit emissores del Camp de Tarragona. El programa, presentat per Eduard Virgili i amb la periodista Jordina Moix des de Ràdio Montblanc, se centrarà en tot el que envolta el 8 de març a les nostres comarques. Serà, com cada dia, de 4 a 7 de la tarda.

També dijous, el programa Connexió Skokiaan, presentat per Ruben Sanjuan, farà una edició especial amb les dones del reggae com a protagonistes.

El gruix de programació especial tindrà lloc divendres 8 de març. A les 10 del matí el Bon dia Montblanc! estarà dedicat a repassar tota l’actualitat de la jornada de vagada que tindrà lloc a la comarca. El programa inclourà també la secció Passió pel turisme que aquesta setmana parlarà del paper de la dona al món del turisme.

A les 11 del matí, i en directe des del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, es farà una edició especial del programa Adomont a la ràdio, liderat per l’Associació de Dones de Montblanc. El programa tindrà diverses convidades i comptarà amb la participació del SIAD. el Servei d’Informació i Atenció a les Dones de la Conca.

A les 12, també es del Consell Comarcal, es farà una edició especial del programa Punt de Mira amb l’Espluga FM Ràdio, per continuar coneixent protagonistes del dia. I a les 13.30h seguirem en directe el manifest del 8M, que llegiran les alcadesses de la Conca.

La programació especial continuarà el cap de setmana. Dissabte a les 10 del matí el programa Conquencs fora vila tindrà una dona coma protagonista, i diumenge el programa de debat Taula Oberta analitzarà en directe el 8M amb Bernat Lleixà i els seus convidats. Es podrà seguir en directe a les 12 del migdia.

Tota la programació especial es podrà seguir també a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #DonesRàdioMontblanc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp