RM

Ràdio Montblanc encenta una nova temporada

La informació de proximitat serà el pal de paller de la programació de l'emissora municipal

Ràdio Montblanc ha començat la nova temporada de ràdio, la 33ena de la seva història, amb la informació local i comarcal com a pal de paller de la programació.

La informació de proximitat estarà ben present a la graella. Cada matí, de 10 a 11, l’Informatiu Diari repassarà, durant una hora, les notícies més destacades de la jornada. També s’incorporen entrevistes, reportatges, informació de serveis i continguts realitzats per altres emissores a través de La Xarxa de Comunicació Local. L’informatiu també manté secciona fixes, com la de la biblioteca o la dedicada al turisme, i progressivament s’aniran incorporant noves propostes. L’informatiu també compartirà continguts amb l’Espluga FM Ràdio, amb la voluntat de continuar treballant de la mà.

Ràdio Montblanc també serà present als principals esdeveniments de la vila i un cop al mes es podrà escoltar en directe el ple municipal del consistori.

La informació, però, comença ben aviat, a les 7 del matí, amb el Notícies en Xarxa edició Matí, que fins les 9 repassa tota l’actualitat del país des d’una vessant estrictament local. La informació s’actualitza a les 2 del migdia al Notícies en Xarxa Edició Migdia.

Aquesta és la tercera temporada de Ràdio Montblanc com a emissora integrada a La Xarxa de Comunicació Local, i les tardes tornen amb més força que mai amb La Tarda, presentada per Laura Alcalde i amb els continguts de proximitat de la mà de Joan López. El projecte, realitzat per prop de trenta emissores de tot el país, arriba a la quarta temporada com un producte radiofònic únic que cada dia pren el pols a l’actualitat més propera.

La graella de Ràdio Montblanc manté programes d’altres temporada. Els dimarts, Damià Gallego torna amb el ‘Cançons d’ahir’, un clàssic de l’emissora que repassa cançons d’ahir, d’ara i de sempre. Els dijous tornen els maixants amb el programa ‘Una colla de maixants’, produït per l’Oficina Jove de la Conca de Barberà.

Enguany arriba també un renovat ‘Roda Conca’, que passa a tenir mitja hora de durada i que s’emetrà al llarg de la setmana. Marc Pallissó, Anna Carol i Àngels Guinovart repassaran en format agenda i amb entrevistes les activitats culturals més destacades de la comarca.

Els dissabte al matí, d’altra banda, arriba el programa ‘Donem-li dos tombs’, un espai d’entrevistes amb profunditat amb personatges de Montblanc i la comarca, presentat per Pau Cunillera, Pol Llort i Aaron Martínez.

La informació política de l’Ajuntament de Montblanc es donarà cita un dissabte al mes al programa ‘A l’altra banda de la plaça’, presentat per la periodista Eva Pomares.

Els caps de setmana també arriben carregats d’informació. Marc Pallissó i Montse Plana continuen al capdavant de l’Informatiu Cap de Setmana, mentre que tota la informació esportiva es podrà escoltar al Racó de l’Esport amb Dani Caballero, Marc Garcia i Javi Ardila.

Els divendres també continuen Carles Estaller amb l’Espais Ràdio a les 11 del matí, i Ignasi Corbella i Anton Maria Tarragó amb l’espai més intimista de la ràdio, el Miratges a la mitjanit de divendres.

Una graella carregada de programes
Aquesta temporada també arriba amb propostes ben diverses a la graella, amb programes realitzats a altes emissores locals del país. Els dilluns a les 7 de la tarda arriba el programa ‘L’altra cara de la lluna’, amb la música més alternativa del panorama musical.

Els dimarts a les 10 de la nit ‘Moments d’Òpera’ omplirà l’antena del 107 de música clàssica, mentre que els dimecres a les 7 de la tarda arriba el ‘Via Verda’, un espai dedicat al senderisme i les rutes de natura. Els dijous el programa ‘Despertem mirades’ parlarà durant una hora, a les 10 de la nit, de coses tan humanes com l’amor, l’amistat, la sexualitat o la feminitat.

Els divendres l’espai ‘Antena Local’, a les 7 de la tarda, repassarà setmanalment el panorama comunicatiu del país, i els dissabtes a les 9 del matí arriba el programa de sardanes ‘La dansa catalana’.

I els diumenge tindran dues propostes ben interessants. A les 3 de la tarda, el ‘Som Terra’, un espai dedicat al sector primari, i a les 6 de la tarda el programa ‘Tertúlia en acústic’, un espai on es parla de música clàssica d’una manera alternativa.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp