Ràdio Montblanc

Ràdio Montblanc estrena temporada amb novetats a la graella

La 35ena temporada arrenca aquesta setmana amb una vintena de programes

Ràdio Montblanc arrenca aquesta setmana la 35ena temporada de l’emissora amb diverses novetats. Un any més, l’actualitat i l’entreteniment marcaran la graella de l’emissora, que presenta una vintena de programes, molts d’ells de producció pròpia. Les novetats s’aniran incorporant progressivament a la graella al llarg de les properes setmanes.

La informació local i comarcal tindrà, un any més, un pes important, amb l’Informatiu Diari, que s’emetrà de dilluns a divendres a les 9 del matí presentat per Josep Ardila. Cada dia, informació i entrevistes per seguir tot el que passa al nostre territori amb el suport de La Xarxa. Es podrà tornar a escoltar a la 1 del migdia, a les 3 de la tarda i a les 9 del vespre. I el cap de setmana, enguany s’estrena un informatiu fet conjuntament amb l’Espluga FM Ràdio. Els dissabtes i els diumenge a la 1 del migdia l’Informatiu farà un repàs a les notícies més destacades de la Conca de Barberà.

La informació diària es complementa amb els informatius de La Xarxa, al matí de 7 a 9 i al migdia de 2 a 3 de la tarda. També el cap de setmana es podrà escoltar l’informatiu de La Xarxa, per estar al dia de tota l’actualitat local del país.

Algunes de les novetats es concentren durant el cap de setmana, amb l’estrena de dos programes els dissabtes al matí, tos dos elaborats per joves montblanquins que tenen ganes de posar-se davant d’un micròfon i fer ràdio. Un d’ells és el programa ‘DuesSom’, presentat per Berta Garro, Estela Ribé i Aaron Rivas, i on es parlarà de tot allò que els joves tenen ganes de parlar. S’emetrà cada dissabte d’11 a 12 del matí.

Agafarà el relleu el programa ‘Fem dissabte’, una hora setmanal d’entrevistes amb persones de Montblanc i la Conca de Barberà que tenen històries interessants a explicar. Estarà dirigit per Pol Llort i David Cendra i s’allargarà fins a la 1 del migdia.

Una altra de les novetats és el programa ‘Connexió Skokian’, presentat per Ruben Sanjuan. Es tracta d’un programa musical que es farà íntegrament amb vinils, recordant aquell so màgic del vinil. Es podrà escoltar els dijous de 8 a 10 del vespre en directe.

La temporada torna amb programes ja consolidats a la graella, com el ‘Cançons d’ahir’ els dimarts a les 7 del vespre, amb Damià Gallego, o el programa ‘Havana Vieja’ els diumenge a les 10 del matí. També torna l’Espais Ràdio, els divendres a les 11 amb Carles Estaller o l’informatiu esportiu ‘Temps Afegit’, amb Bernat Lleixà i Enric Clavero, que aquesta temporada s’emetrà els dimecres a les 8 de la tarda. També continua el ‘Miratges’ els divendres a la matinada.

Ràdio Montblanc també emetrà aquesta temporada el programa ‘La Tarda’, cada dia de 4 a 7. Serà la quarta temporada del programa en antena al 107FM, aquest any presentat per Josep Maria Cano. El programa farà un tomb cada tarda per la geografia catalana per conèixer la realitat local del nostre país.

Una altra de les novetats serà l’emissió dels partits del Nàstic de Tarragona, gràcies a la transmissió de Ràdio Ciutat de Tarragona. D’aquesta manera, els seguidors del Nàstic de la comarca podran seguir a Ràdio Montblanc els partits del seu equip.

Aquesta temporada també arrenca amb l’emissió d’alguns programes produïts per l’Espluga FM Ràdio, i que tenen vocació comarcal. És el cas del programa ‘Passeig musical’ o de l’espai ‘Entre vins i fogons’ i ‘Terra de festa’, que també es podran escoltar al 107FM, així com el programa d’havaneres de Ràdio Montblanc que es podrà escoltar també a l’Espluga.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp