Ràdio Montblanc estrena un programa de contes

'El racó dels contes' és un nou programa presentat per Sílvia López

Ràdio Montblanc estrena, amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio, el programa ‘El racó dels contes’. Es tracta d’un podcast d’audiocontes presentat per Sílvia López.

Cada setmana, el programa, dirigit a un públic infantil i familiar, presentarà un conte diferent. Es podrà escoltar els dilluns a les 7 de la tarda i tots els capítols es podran recuperar al web de Ràdio Montblanc.

El programa, a més, es fa en col·laboració amb la biblioteca comarcal Conangla i Fontanilles de Montblanc. Tots els contes que es podran escoltar al programa es troben a la biblioteca. I de fet, a la sala infantil de la biblioteca s’hi habilitarà un racó amb els contes que s’han llegit al programa de Ràdio Montblanc.

En l’estrena del programa es penjaran dos capítols seguits, i a partir de la setmana següent es distribuirà un conte cada dilluns. L’objectiu del programa és fidelitzar els oients més petits i les seves famílies, i que el conte serveixi per passar una estona en família al voltant de la ràdio. Els primers contes que es podran escoltar són ‘La gallina xica’ i ‘L’Elmer’.

Primers capítols

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook