Arxiu

Ràdio Montblanc, l’Espluga FM Ràdio i laConcaDiari.cat, junts per explicar el 9N

Diumenge es farà una programació especial en directe des dels punts de votació

Ràdio Montblanc, l’Espluga FM Ràdio i laConcaDiari.cat han unit esforços per acostar als oients tota l’actualitat aquest proper diumenge 9 de novembre, quan a Catalunya es celebrarà el procés participatiu sobre el futur polític del país.

Les dues emissores de la comarca, amb el suport de laConcaDiari.cat, faran una programació especial per acostar els oients l’ambient i les novetats de la jornada. El diumenge la programació especial començarà a les 12 del migdia amb un especial del programa ‘Una comarca mil històries’ que analitzarà el dispositiu i la feina prèvia que s’ha fet per arribar al 9N. L’espai estarà conduit per Eva Pomares.

A la 1 del migdia començarà un especial informatiu d’una hora de durada per explicar els primeres hores de la jornada de votacions. Anna Garcia conduirà el programa des dels estudis de l’Espluga FM Ràdio i es connectarà constantment amb la unitat mobil de Ràdio Montblanc instal·lada a l’Institut Martí l’Humà de Montblanc i amb la unitat mobil de l’EFMR situada a l’institut Joan Amigó. També es connectarà amb altres municipis de la Conca de Barberà per copsar com es viu la jornada a tota la comarca. A les 2 de la tarda s’emetrà un informatiu de La Xarxa que també acostarà als oients el desenvolupament de la jornada a la resta de Catalunya.

El segon informatiu especial començarà a dos quarts de nou del vespre i s’allargarà fins a les 10 de la nit. Al llarg d’una hora i mitja escoltarem les veus de la jornada, les reaccions dels ciutadans i dels polítics i analitzarem els resultats de les votacions a Montblanc, l’Espluga i la resta de municipis de la Conca. En acabar el programa també es connectarà amb l’especial informatiu de La Xarxa per conèixer el desenvolupament de tota la jornada a Catalunya.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp