RM

Ràdio Montblanc prepara una programació especial per les eleccions municipals

El debat electoral reunirà als quatre alcaldables el dissabte 16 de maig al claustre de Sant Francesc

Ràdio Montblanc començarà, el proper dilluns, una programació especial per seguir les eleccions municipals a la vila d’aquest 2015. Des de la setmana vinent i fins el dia 24, quan hi haurà els comicis, la informació electoral dels partits que es presenten a l’alcaldia seran ben presents als informatius i programes de l’emissora.

La setmana vinent, abans de començar la campanya, Ràdio Montblanc entrevistarà, cada dia, als partits polítics que ara tenen representació a l’Ajuntament per fer un balanç de la legislatura que ara acaba. Les entrevistes es faran cada dia a les 11 del matí. Començarà dilluns i s’allargarà fins al divendres, i per l’espai hi passarà Agrupament Catalanista de Montblanc, l’Entesa, CiU, la FIC i PSC.

Després del 8 de maig, un cop inicia la campanya electoral, hi haurà les entrevistes als candidats i candidates que es presenten a les eleccions. La primera entrevista es farà l’11 de maig. Per l’espai, que també s’emetrà a les 11 del matí en directe, hi passarà el cap de llista d’Agrupament, Josep Andreu; Cesc Viñas de CiU, Toni Gutiérrez de la FIC i la cap de llista de la CUP, Laura Aluja.

El debat, obert al públic
Ràdio Montblanc organitzarà un debat electoral on hi participaran les quatre formacions que es presenten a les eleccions. El debat es farà el dissabte 16 de maig a les 12 del migdia a la sala de les Corts Catalanes del Claustre de Sant Francesc. Moderat per Eva Pomares i Josep Ardila, el programa servirà per conèixer les propostes dels partits per Montblanc.

A banda del debat, el dia 21 de maig es farà un acte obert al públic, també organitzat per Ràdio Montblanc, sota el títol ‘Els candidats responen’. Es farà a la Font Major i l’objectiu és que els caps de llista responguin d’una manera propera les preguntes, dubtes i suggeriments dels ciutadans. L’acte es farà el dijous 21 a dos quarts de vuit del vespre. Es tracta d’un format d’acte polític que no s’ha fet mai fins ara i que és una novetat d’aquestes eleccions municipals.

Els serveis informatius de l’emissora també faran un seguiment especial de la campanya electoral, amb la cobertura dels actes dels partits i informació dels candidatures als espais informatius.

El dia de les eleccions, minut a minut
La jornada electoral del 24 de maig es viurà també en directe a Ràdio Montblanc, amb l’emissió d’una programació, en bona part des del col·legi electoral. Al migdia s’emetrà un informatiu per explicar les primeres hores de la votacions, i al vespre es farà un programa especial des del tancament de les urnes fins que es coneguin els resultats.

A més, durant tot el dia, també a través de les xarxes socials, s’anirà informant de com es desenvolupa la jornada a la vila. La programació especial del dia 24 també es farà amb l’Espluga FM Ràdio i laConcaDiari.cat per conèixer també com es desenvolupa la jornada a tota la comarca.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp