Oficina de Turisme Montblanc

Rècord de visitants a Clickània amb prop de 20.000 persones

El festival de Playmobil de Montblanc es consolida com un atractiu turístic familiar de la vila

La vuitena edició de Clickània ha tancat portes amb una xifra rècord de visitants. Prop de 20.000 persones han passat pel festival de Playmobil de Montblanc durant els dos caps de setmana. Concretament, 19.400 han estat les persones que han visitat Clikània, sent la xifra més alta registrada fins al moment. La millor edició fins ara havia estat la de l’any passat amb 15.500 persones. El fet que el passat dilluns fos festiu, ha fet augmentar el nombre de visitants i la durada del festival, que ha estat de cinc dies. Això ha permès una millor distribució dels visitants, gaudir de major comoditat i augmentar l’impacte econòmic a Montblanc.

El passat cap de setmana va ser el més fort, amb 12.500 persones. Durant aquest dissabte i diumenge van passar pel recinte de Sant Francesc 6.900 persones. El dia més fort va ser el diumenge dia 11 amb més de 5.600 visitants.

Clickània és visitat tant per públic repetidor, que coneix bé el festival i valora les activitats que s’hi fan, com públic nou que ha conegut el festival a través dels mitjans de comunicació, les xarxes socials i la recomanació d’amics i familiars. La major part respon a una tipologia familiar o en parella i majoritàriament provinent de Catalunya i del nord del País Valencià.

Les activitat paral·leles han tornat a ser tot un èxit. La novetat d’enguany, que era el taller per personalitzar els clicks, va ser l’activitat més concorreguda.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp