Acampada Jove

Renfe incrementa amb 10.000 places els trens fins a Montblanc per l’Acampada Jove

El servei es farà del 13 al 16 de juliol

Entre el 13 i el 16 de juliol, Renfe incrementa amb 10.000 places addicionals la seva oferta a les línies R13 (Barcelona Estació de França- Lleida per Valls) i R14 (Barcelona Estació de França- Lleida per Tarragona i Reus) amb l’objectiu de facilitar el desplaçament dels joves que s’apropin a l’Acampada Jove que se celebra des d’aquest dijous i fins dissabte a Montblanc.

La programació establerta contempla la circulació en doble composició de 20 trens de les línies R13 i R14. El dijous i divendres els reforços es concentraran en els serveis amb destinació Montblanc des de Barcelona, mentre que dissabte i diumenge l’increment de l’oferta serà en sentit contrari per tal de facilitar la tornada des de Montblanc.

Per orientar i guiar els clients s’incrementarà el personal d’informació i atenció al client a bord dels trens, així com s’establirà un dispositiu especial de seguretat.

De fet, milers dels joves participants a l’Acampada Jove arriben a Montblanc utilitzant el tren, ja que l’estació és a tocar del recinte del festival.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp