Ajuntament de Reus

Reus organitza activitats solidàries pels afectats per la riuada al Francolí

Les activitats es faran del 19 al 29 de novembre i els diners recaptats es destinaran a Riuada Solidària al Francolí

Continuen les mostres de suport i activitats solidàries pels afectats de la riuada del 22 d’octubre a la Conca de Barberà. Diverses associacions de comerciants de Reus, amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat, han preparat diverses accions solidàries amb l’objectiu de recaptar fons per ajudar als damnificats.

Les accions es duran a terme durant dues setmanes, des d’aquest dimarts dia 19 de novembre fins al dia 29 de novembre. El total de fons que es recaptin durant aquestes dues setmanes seran lliurats a la plataforma Riuada solidària al Francolí.

S’han preparat diverses accions. Una d’elles és la venda d’un producte solidari, on cada establiment escollirà un dels seus productes i la venda generada es destinarà a la Riuada Solidària. També s’ha creat una guardiola solidària que els comerços tindran als seus establiments, així com un mercat solidari aquest proper dissabte 23 de novembre a la plaça del Mercadal. Tindrà lloc de les 5 a les 8 del vespre. Cada comerç que hi vulgui participar podrà aportar un producte o més d’un per vendre a un preu simbòlic. Els imports que es recaptin de la venda se sumaran també als fons recaptats.
Per tal de donar visibilitat a totes aquestes accions i que la població les identifiqui amb la campanya Riuada solidària al Francolí s’ha elaborat una imatge conjunta que acompanyarà els cartells als comerços que s’hi adhereixin i també a les guardioles.

A més, i amb l’objectiu que els vianants coneguin la iniciativa solidària es distribuiran en 4 punts diferents de la ciutat (a la plaça Evarist Fàbregas, a la plaça de Prim, a la plaça del Mercadal i al carrer Sant Joan, davant de l’estàtua del Gegant Indi) uns panells amb imatges dels aiguats ocorreguts el mes d’octubre passat i de les afectacions als carrers, ponts i espais inundats.

Les associacions i organitzacions que participen directament a la campanya solidària són la Unió de Botiguers de Reus, El Tomb de Reus, Comerç Solidari, el Passeig Comercial El Pallol, la Fira Centre Comercial, l’Eix Comercial Prim-Passeig i els Mercats de Reus.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp