Riuades de gent a Montblanc els primers dies de Setmana Medieval

Tots els actes han tingut ple absolut

Milers de persones han omplert els carrers i places de la vila durant el primer cap de setmana de la 36a Setmana Medieval. Les entrades dels espectacles de pagament s’han exhaurit i els carrers han estat plens els dos dies, amb una clima que ha acompanyat.

La representació de la Llegenda de Sant Jordi va omplir les dues sessions. Les entrades per la sessió de les 9 del vespre es van acabar fa setmanes, i la sessió de les 11 va exhaurir les entrades divendres a la nit.

També s’han omplert les dues sessions de la Cantata de la Llegenda de la Princesa i Sant Jordi, i també es van exhaurir les entrades de la Nits Malignes. Els carrers han estat pens de gent durant els dos dies, i hi ha hagut cues de gent a totes les activitats i espectacles de la Setmana Medieval.

Ahir diumenge, l’acte d’entrega de la rosa, el més emblemàtic de la Diada de Sant Jordi a Montblanc, va omplir de gom a gom el foradot, on va tenir lloc. L’acte, que també es va renovar, va tenir com a protagonista la rosa de Sant Jordi.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook