EFMR

Rovira i Vendrell acorden governar junts a l’Espluga de Francolí

Les dues forces sumen sis regidors i deixen a l'oposició SOM Espluga, la força més votada amb 5 regidors

La candidatura de Convergència i Unió i el regidor Antoni Vendrell, de la Candidatura de Progrés, han tancat un pacte que permetrà assolir una majoria de sis regidors al consistori municipal. David Rovira continuarà al capdavant de l’alcaldia quatre anys més, i Vendrell s’integrarà a l’equip de govern municipal. L’acord s’ha fet públic a les 12 del migdia d’aquest divendres, un dia abans de la Constitució del nou ajuntament, demà a partir de les 13 hores.

Cal recordar que Antoni Vendrell queda integrat a l’equip de govern adscrit a la Candidatura de Progrés, després que es presentés a les Eleccions com a candidat d’Espluga Viva. La polèmica sortida de la formació va suposar que el candidat decidís continuar les negociacions en solitari, i, per tant, sense renunciar a l’acta de regidor. Aquest fet ha deixat fora del consistori a Espluga Viva.

Es posa fi a la incertesa de quin seria el nou govern dinou dies després de les eleccions del 24M i que van deixaramb un empat a regidors entre CiU i SOM Espluga. Aquesta darrera força havia estat la guanyadora en nombre de vots, i una vegada conegut l’acord, restarà a l’oposició durant la propera legislatura.

Els dos candidats que han tancat el pacte han anunciat aquest acord en un especial informatiu emès en directe per l’Espluga FM Ràdio. Des del web de l’emissora ampliarem en els propers minuts els detalls d’aquest pacte confirmat oficilament.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp