Santi Edo, nou cap de colla dels Torraires de Montblanc

El cap de colla de les darreres temporades, Ivan Lozano, va renunciar al càrrec

En l’assemblea extraordinària celebrada divendres passat, els Torraires de Montblanc van aprovar la nova junta tècnica encapçalada per Santi Edo, ja que el cap de colla de les darreres temporades, Ivan Lozano, va renunciar al càrrec en l’assemblea ordinària celebrada al març.

Santi Edo, que ja havia estat cap de colla les temporades 2012-2015, tornarà a ser-ho, amb una junta tècnica formada també per Joan Anton Font com a cap de pinyes, i un equip de canalla coral, amb Naida Escoté, Roser Llagostera, Judit Miquel, Júlia Moreno i Janet Moreno.

Durant l’assemblea, també es va aprovar l’estat de comptes i es va informar d’alguns petits canvis pel que fa a la junta directiva.

Segona posició a L’altre concurs de castells de Tac12

Amb Júlia Moreno i Roser Llagostera representant la colla, els Torraires de Montblanc han participat un any més al programa de preguntes sobre el món casteller de TAC12, L’altre concurs de castells. Les dues torraires, que havien guanyat l’edició passada, han tornat a fer un molt bon paper, ja que després de classificar-se en el primer programa i en la semifinal, van quedar en segona posició per darrere de la Colla Joves Xiquets de Valls en un final molt emocionant i que no es va decidir fins a la pròrroga.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp