Alberto Pérez-Mora

Sarral prepara una nova edició de la Fira amb més novetats

Tindrà lloc el proper 8 de desembre

Sarral ja treballa en la preparació d’una nova edició de la Fira, que tindrà lloc, com és tradicional, el proper 8 de desembre. El consistori continua l’aposta engegada l’any passat, quan va renovar bona part de la Fira, i enguany també presenta algunes novetats.

En aquesta edició presenta alguns canvis en la distribució de les parades i estands, que es reparteixen al passeig del VIII Centenari, el carrer Major, la plaça de l’Església i la plaça Padreny. Aquesta darrera acollirà el tast de vins dels embotelladors de Sarral, que va ser una de les novetats de més èxit de la passada edició de la Fira. En aquest espai també hi haurà demostracions culinàries del projecte ‘Sabors de la Conca’. També destaca, com a novetat, la ubicació dels artesans, que mostraran les seves creacions al carrer Major. De fet, la Fira també acollirà una nova edició de la mostra d’artesania i de la trobada de mestres artesans.

“La Fira és un aparador per donar-nos a conèixer, sobretot en l’aspecte turístic i cultural”, apuntava l’alcalde, Josep Amill durant la presentació que es va fer aquest dimarts al vespre. El comissionat de la Fira, Damià Amorós, destacava que “en només 8 hores de Fira, Sarral va acollir més de 5.000 visitants, va comptar amb 75 expositors, 11 actes i es van servir més de 3.000 esmorzars i 750 tastos de vins”.

Durant l’acte d’aquest dimarts també es va presentar al cartell de la Fira, dissenyat per la jove Àgueda Magre.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp