Josep Ardila

Sarral renova la imatge de la Fira, que donarà protagonisme al vi fet al municipi

Tindrà lloc el proper 8 de desembre i arriba amb diverses novetats

La Fira de Sarral ha renovat la seva imatge. L’esdeveniment es farà el proper 8 de desembre al municipi i arriba carregat de novetats. La nova imatge es va presentar aquest dimecres en un acte a l’Ajuntament sarralenc, on hi van participat una cinquantena de veïns del municipi.

La imatge gràfica d’enguany té el vi com a protagonista, ja que serà un dels elements centrals d’aquesta edició de la Fira. També s’hi pot veure, però, un pa representat de dues formes diferents, per posar de relleu el caràcter artesanal de la fira, un dels seus eixos centrals. “Volem promocionar culturalment i turísticament el nostre municipi amb un esdeveniment amb molts anys d’història”, explicava l’alcalde del municipi, Josep Amill.

Diverses novetats
El recinte firal presenta enguany un aspecte totalment renovat. També activitats noves, com ara una mostra de vins locals de la Cooperativa de Sarral, de Rosa Maria Torres i de Mas del Nens, els tres cellers que elaboren vins i caves al municipi. Es faran tastos i una ruta del vi. També hi haurà la trobada d’artesans i la de mestres artesans, i diverses activitats relacionades amb la dansa que es distribuiran per diversos racons del municipi.

No hi faltarà el tradicional esmorzar del firaire o la trobada de col·leccionistes de plaques de cava, així com l’exposició de tractors històrics.

Des de l’Ajuntament s’ha apostat aquest any per les xarxes socials, i des del perfil Viu Sarral es difondran totes les activitats de la Fira. A més, també es farà un concurs d’Instagram que premiarà les millor imatges penjades amb l’etiqueta #FiraSarral15.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp