Sebastià Bennasar rep el premi Portal de Bové de narrativa del certamen literari Vila de Montblanc

L'escriptor no va poder assistir al setembre a la gala d'entrega dels premis

L’escriptor mallorquí Sebastià Bennassar va rebre, aquest dimecres, el premi Portal de Bové de narrativa del certamen literari Vila de Montblanc. L’autor l’havia de recollir el passat 2 de setembre, durant la gala d’entrega dels premis a l’antiga església de Sant Francesc, però a causa de la Covid no hi va poder assistir.

Finalment, l’associació literària l’Escarritx li va fer entrega del premi aquest dimecres des de la biblioteca de Montblanc i en directe a Ràdio Montblanc, durant l’especial ‘Pàgina 107’ que ha arrencat la seva cinquena temporada en antena.

Bennasar va participar al programa d’aquest dimecres i va ser entrevistat en directe. Va assegurar està molt content de rebre el premi.

Bennasar explica com va rebre la notícia

Bennasar va guanyar el premi Portal de Bové de Narrativa, dotat amb 5.000 euros, amb la novel·la ‘L’amant secreta’. L’escriptor, traductor i periodista mallorquí té una carrer consolidada en el món de la literatura, amb més de 40 títols publicats. La seva obra guanyadora serà publicada per Pagès Editors.

En total, en aquesta edició del certamen literari Vila de Montblanc es van rebre 80 obres, 42 al premi de narrativa i 38 al de poesia.

Entrevista d’Eduard Contijoch a Sebastià Bennasar
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp