Joan López

‘Segona Mà’ tanca el cartell de l’Acampada Jove que arrencarà en un mes a Montblanc

El festival també mirarà al referèndum de l'1 d'octubre

Tot just d’aquí a un mes Montblanc s’omplirà de música amb la vint-i-dosena edició de l’Acampada Jove, que tindrà lloc del 13 al 15 de juliol.

Serà la novena vegada que aquest festival, organitzat per les joventuts d’Esquerra Republicana, se celebri a Montblanc. Entre els grups d’enguany, destaquen els concerts de Els Amics de les Arts, Aspencat, Roba Estesa, Boikot, Hora de Joglar o Cesck Freixes, entre d’altres. En total, més d’una vintena de grups destacats del panorama musical dels Països Catalans actuaran als escenaris de l’Acampada. També s’ha anunciat l’actuació dels tarragonins Segona Mà.

A un mes pel festival, el ritme d’entrades és alt i s’espera arribar a l’aforament de l’any passat.Ho ha explicat aquest dimarts a Montblanc el director de l’Acampada, Pau Morales, que ha destacat que “esperem repetir l’èxit de l’any passat”.

Montblanc rep amb els braços oberts l’Acampada Jove, que durant tres dies omple els bars i comerços de la vila. L’alcalde assegura que els joves que venen a l’Acampada, uns anys després tornen a la vila per fer turisme de patrimoni.”L’Acampada és l’embrió d’aquest turisme cultural que està molt estès a Europa”, explica. El regidor de Joventut i festes, Oriol Pallissó, ha destacat la bona relació amb l’Acampada i ha esperonat al nou director del festival.

L’Acampada Jove també tindrà la mirada posada al referèndum que s’ha de celebrar l’1 d’octubre. Hi haurà xerrades i conferències i l’acte polític central que comptarà amb el vicepresident del govern i president d’ERC, Oriol Junqueras.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp