S’entreguen els premis del certamen literari Vila de Montblanc

Es va fer en una gala celebrada a l'antiga església de Sant Francesc

Sant Francesc es va vestir de gala divendres al vespre per viure l’entrega dels premis del certamen literari Vila de Montblanc. La tercera edició dels guardons van rebre una vuitantena de propostes entre poesia i narrativa.

Helena Martínez va guanyar el premi Pont Vell de poesia, dotat amb 2.000 euros, amb l’obra ‘La casa de les absències’. Va recollir el premi durant la gala i va destacar la il·lusió per haver-lo guanyat. Mestre de professió, Martínez ha publicat ja una primera obra, i aquesta serà la segona. L’obra guanyadora la publica l’editorial Pagès Editors.

Helena Martínez valora el premi Pont Vell de poesia que ha guanyat

El premi Portal de Bové de narrativa el va guanyar el mallorquí Sebastià Bennasar amb l’obra ‘L’amant secreta’. Un premi, però, que no va poder recollir divendres. Bennasar, amb una llarga trajectòria literària, també publicarà l’obra amb Pagès Editors, a més de rebre el premi de 5.000 euros.

La gala, que va organitzar l’associació literària l’Escarritx i l’Ajuntament de Montblanc, va ser presentada per l’escriptor Eduard Contijoch i va comptar amb actuacions de les alumnes de l’escola de Dansa de l’Espluga de Francolí. Ha estat la tercera edició del certamen i va servir, divendres, per obrir els actes de la Festa Major de Montblanc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp