S’entreguen els premis del Concurs de Pessebres familiars de Montblanc

Enguany ha comptat amb 54 participants

La biblioteca de Montblanc va acollir, aquest dimecres, l’entrega de premis del Concurs de Pessebres Familiars de Montblanc i Pedanies, que enguany ha arribat a la seva 14a edició.

Enguany han participat en el concurs un total de 54 famílies. De fet, s’ha consolidat ja com una tradició del Nadal a Montblanc, superant any rere any el nombre de participants. L’any 2018, per exemple, hi van participar 36 famílies. De fet, hi ha famílies i establiments de Montblanc que hi participen des de la primera edició, que va tenir lloc el 2009. A més de veïns i veïnes de Montblanc i pedanies, també hi participen associacions de veïns, botigues, residències i parròquies.

Malgrat dir-se concurs, tots els participants reben un premi per la seva participació al certamen. Per fer-ne la valoració, els responsables del Museu del Pessebre de Catalunya de Montblanc i de l’Associació de Pessebristes de Montblanc van, casa per casa, a visitar els pessebres participants.

Les fotografies de tots els pessebres participants es poden veure en una exposició a la biblioteca de Montblanc fins al pròxim 18 de gener. L’Ajuntament de Montblanc, en un comunicat, ha fer un agraïment a l’Associació de Pessebristes de Montblanc “per haver mantingut i consolidat aquest esdeveniment familiar de les festes de Nadal”.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook