S’entreguen els Premis d’Honor de la Conca de Barberà

L'escola de dansa de l'Espluga o el patronat de l'ermita dels Sants Metges, entre els premiats

Aquest dissabte 28 d’octubre va tenir lloc, a la Sala Noble del Palau Alenyà de Montblanc, l’acte de lliurament dels Premis d’Honor de la Conca de Barberà, amb una sala plena de gom a gom. Quatre propostes culturals de la comarca, entre ells una de l’Espluga de Francolí, van ser premiades per la seva tasca.

L’acte, conduït pel president del Consell Comarcal Joan Canela i la consellera comarcal de cultura, Núria Forn, va començar amb la benvinguda a tots els assistents i la lectura de l’acta del jurat i de l’acord de concessió aprovat pel ple del Consell Comarcal.

L’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga de Francolí va ser la primera i van recollir el premi Ramon Amigó, president del Casal, Ermínia Martí, membre de la Junta del Casal i Jèssica Estadella, directora de l’Escola.

Pel que fa al Patronat de l’Ermita dels Sants Metges de Sarral va recollir el guardó Ramon Sabidó, president del Patronat i altres membres de la Junta de l’entitat.

Pel Grup de Diables Rigor Mortis de Solivella van recollir el premi el Dídac García, president del Grup de Diables i Eduard Corbella, membre del Grup.

L’últim guardó va ser lliurat a Josep M. Potau i Constantí, de Vimbodí i Poblet, qui a més, va aprofitar l’ocasió per lliurar un quadre com a obsequi al Consell Comarcal.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook