Setze entitats de Montblanc signen el “Manifest per la cultura”

Demanen un equipament cultural adaptat a les necessitats de Montblanc i un equip humà que el gestioni

Un total de setze entitats de Montblanc han signat un manifest on fan demandes en matèria cultura a les formacions polítiques que concorreran a les properes eleccions municipals.

El manifest “Per la cultura” demana la construcció d’un equipament escènico-musical i d’un espai d’art “moderns i adaptats a les necessitats i característiques de Montblanc, tal com establia el pla d’equipaments culturals 2010-2020 de la Generalitat”.

També destaquen que “només un espai no és sinònim d’activitat, cal personal qualificat que se’n faci càrrec, gestionant-lo, coordinant-lo i dinamitzant-lo”.

Amb aquestes dues demandes, el manifest demana a les formacions polítiques que concorreran a les properes eleccions municipals que es creï un espai físic tècnicament equipat per al segle XXI i un equip humà que ho gestioni. També demanen que el govern resultant de les eleccions municipals es comprometi a executar un projecte cultural per Montblanc amb el màxim consens possible.

Les entitats signants són: Associació Cultural Pastorets de Montblanc, Associació La Conca 5.1, Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi, Associació Pessebrista de Montblanc, Banda de Música Verge de la Serra, Companyia Mutis, congregació de la Sang de Montblanc, Coral Flor de Lis, Espai creatiu El Formiguer, Factoria Bram, Fundació Museu del Pessebre de Catalunya, Gegants i Nanos de Montblanc, Grup de teatre Fila Zero, La Baridana col·lectiu d’acció artística, Museu Comarcal de la Conca de Barberà i Òmnium Cultural Conca de Barberà i Baixa Segarra.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook