Ràdio Montblanc

Signat el conveni entre Ajuntamet, Santa Maria i el Museu-Arxiu per les visites guiades

El conveni regula la feina dels Guies de Montblanc en les visites a l'església i al Museu Comarcal

L’Ajuntament de Montblanc, la parròquia de Santa Maria, el Museu Comarcal i els Guies de Montblanc han signat aquest dilluns el conveni per dur a terme les visites guiades a la vila.

Es tracta d’un conveni que es revisa i s’actualitza cada dos anys i que fixa els acords entre les diverses institucions per dur a termes les visites guiades. Els guies acompanyen els turistes a fer la ruta per la vila, i entre altres indrets es visita l’església de Santa Maria i també la planta baixa del Museu Comarcal de la Conca de Barberà.

El conveni permet posar d’acord les tres institucions i marca una aportació econòmica que Parròquia i Museu reben de cada visita guiada. Així ho detallat la regidora de turisme, Ariadna Ferrer, que ha destacat que “es un conveni que revisem de manera periòdica pel bon funcionament de les visites i també de les institucions que el signen”.

El conveni que s’ha signat inclou, com a novetat, la celebració de dues reunions a l’any per analitzar els convenis i també les visites que l’Oficina de Turisme realitza a Montblanc. El conveni l’ha signat l’alcalde, Josep Andreu; el plebà de Montblanc, mossèn Simó Gras; el president del Museu-Arxiu, Josep Gomis i el president dels Guies de Montblanc, Enric Balauder.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp